Cozmanciuc: „Guvernul liberal va demara construcția Autostrăzii Unirii”

de | 04/11/2019 | Național, Politică

La scurt timp după aflarea votului privind instalarea Guvernului Orban la Palatul Victoria, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a declarat că momentul pe care îl traversează România este „unic”.

Guvernul PNL, care va fi condus de premierul Ludovic Orban, a fost astăzi învestit de plenul Parlamentului, cu 240 de voturi, în ciuda boicotului masiv pus la cale de cei de la PSD. Învestirea Guvernului Orban, cu majoritate în Parlament, este un moment politic unic pentru România, care demonstrează că intrăm într-o etapă de reconstrucție autentică pentru România. Îl felicit pe premierul Ludovic Orban și pe colegii mei din Guvern, pentru succesul de astăzi, pe care l-au obținut pentru România în acest moment de răscruce pentru țara noastră. Guvernul PNL este pregătit să își asume un act corect guvernare, statul să fie în slujba cetățeanului și nu împotriva cetățeanului, ca până acum. Totodată, mă bucur că Guvernul liberal se va apleca în mod special asupra zonei Moldovei, va demara construcția Autostrăzii Unirii și a spitalului regional de la Iași. Guvernul liberal nu irosi nicio zi, iar miniștrii PNL vor acționa în deplină transparență.

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.