O nouă victorie pentru Vulpițele Galbene

de | 04/11/2019 | Local, Sport

Echipa de fotbal feminin Vulpițele Galbene a învins duminică, 3 noiembrie, pe teren propriu, în meciul contând pentru etapa a IV-a, echipa Vasas 2 Femina Odorhei. După primele 45 de minute, scorul arăta că echipele luptau de la egal la egal, însă în repriza a doua experiența vulpițelor a făcut diferența, iar meciul s-a terminat 2 – 1 pentru gazde. 

Golurile victoriei noastre au fost înscrise de Paula Agu. Am întâlnit o echipă foarte tânără, dar în același timp foarte disciplinată, cu un excelent joc de posesie. A fost un meci din care am avut de învățat de la adversarele noastre și ne bucurăm că am reușit să ne concentrăm în repriza a doua, să obținem și să păstrăm avantajul până la sfârșitul meciului.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenor principal ACS Vulpițele Galbene

Duminica viitoare, jucătoarele se vor deplasa la Miercurea Ciuc pentru un meci în Cupa României. Va fi momentul ca vulpițele tinere să evolueze și să arate ce au învățat de la colegele lor mai experimentate. 

Vulpițele Galbene aduc mulțumiri restaurantului Casa Veche pentru prânzul oferit după meci și domnului Bogdan Munteanu – proprietar al magazinului Grande Mercato – pentru energia cu care ne sprijină de fiecare dată.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.