Politicieni la urne. Toți au votat „cu gândul la România”

de | 24/11/2019 | Local, Politică

Politicienii au mers să voteze încă din prima parte a zilei. Toți au declarat că au votat cu gândul la România și pentru ca viitorul acestei țări să fie unul cât mai bun pentru noi și pentru generațiile care vine.

alegeri prezidentiale 2019 tur 2 Lucian Micu cu sotia 2015 2

Am votat pentru un președinte normal, pentru un președinte care știe să ia cele mai bune decizii pentru toți românii și care să ne reprezinte țara cu cinste. Am votat pentru un președinte care știe să-i respecte și pe românii din afara țării și care are toate pârghiile acum pentru a-i determina pe aceștia să se întoarcă acasă, într-o Românie normală. Am votat, de asemenea, un om care poate contribui la evoluția acestei țări. 

Lucian Micu, primarul municipiului Roman
alegeri prezidentiale 2019 tur 2 Ionut Corbu 2044 2

Am votat cu gândul de a ieși un președinte care să ne mențină pe parcursul european, să reușească a oprească atacul asupra justiției care s-a făcut în ultimii ani. Sper ca prezenaț la vot să fie cât mai mare. 

Ionuț Corbu, membru Birou Județean PLUS
alegeri prezidentiale 2019 tur 2 Laurentiu Leoreanu cu familia 2092 2

Am votat pentru normalitate, pentru o țară care să rămână pe drumul proeuropean, pe care l-am început cu ceva ani în urmă și pe care trebuie să-l continuăm. România nu poate să fie decât parte a UE și a NATO, iar parteneriatul strategic trebuie continuat. Avem nevoie de un președinte care să reprezinte România, care să-i reprezinte pe români cu demnitate și onoare, să fie recunoscut în plan internațional ca o personalitate marcantă, care să promoveze interesele României și ale românilor. Doresc, la sfârșitul zilei, să avem un vot concludent prin care românii să exprime o poziție fără echivoc pentru a rămâne cu vestul și nu cu estul. 

Laurențiu Leoreanu, deputat PNL
alegeri prezidentiale 2019 tur 2 Radu Samson 2133 2

Am votat așa cum se votează tradițional în România la prezidențiale, cu ceea ce am considerat a fi răul cel mai mic și nu e vorba neapărat de candidați. Candidații au fiecare păcatele lor, dar m-am uitat și la partidele din spatele lor și în funcție de aceasta am determinat ceea ce cred eu c-ar fi răul cel mai mic. Eu, personal, sper să nu mai trec prin așa ceva. La partide, voturile se numără ca bobocii la terminarea scrutinului electoral și organizația se poate lăuda cu rezultatele. La Roman, partidul niciunuia dintre cei doi candidați nu merită să aibă motive pentru care să se laude. Am votat la Gâdinți, măcar să se laude cineva care n-a fost la putere degeaba. 

Radu Samson, președinte USR Roman
alegeri prezidentiale 2019 tur 2 Dan Manoliu cu sotia 2161 inRoman.ro 2

Am votat cu inima pentru români și pentru o Românie a românilor. Lucrurile stau bine, sper că toți au înțeles care este direcția cea bună spre care trebuie să ne îndreptăm și, sincer, aș vrea ca românii să aleagă un președinte care să-i reprezinte și care să-i unească, nu să-i dezbine. 

Dan Manoliu, senator PSD

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.