Video: “Faci carte, ai parte!” cu elevi de la Fundația Pacea

de | 26/11/2019 | Local, Mișcare Civică, Social

O nouă acțiune a proiectului “Faci carte, ai parte!” a avut  loc la sfârșitul săptămânii trecute. De data aceasta, la film au mers 19 copii care învață la Fundația Pacea, inclusiv elevi care sunt incluși în programul a doua șansă (au fost dați mai târziu la școală din diferite motive). 

Proiectul va continua cu elevi care, între timp, vor demonstra că au venit la cursuri și că nu au absențe. Inițitiva civică “Faci carte, ai parte!” aparține lui Bogdan Roman și are drept scop reducerea absenteismului școlar în rândul elevilor care provin din medii defavorizate. La acțiunea de pe 22 noiembrie a contribuit și romașcanul Ciprian Fechetă.

Prima acțiune a proiectului a avut loc pe 16 noiembrie: “Faci carte, ai parte!” – elevi fără absențe au fost duși la film.

La cinema cu silitorii

Publicată de Fundatia Umanitara Pacea pe Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.