Revin restricțiile de apă pe timpul nopții

de | 06/01/2020 | Local, Util

ApaServ anunță beneficiarii săi că, urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puţuri şi neacumulării de apă în rezervoare, se va furniza apă cu presiune redusă, in municipiul Roman în perioada 6 – 13 ianuarie, între orele 23.00 – 04.00.

În următoarele zone: Anton Pann, strada Ştefan cel Mare, bulevardul Roman Muşat (de la stadionul Constantinescu Nehoi până la hotelul Roman inclusiv) se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului.

Pentru informaţii suplimentare, romașcanii sunt rugați să sune la numărul de telefon 0233/233.340 sau să acceseze site-ul companiei https://www.apaserv.eu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Mecanicu

    Puturile sunt colmatate, pline de depuneri , trebuiesc curatate . Cursul a fost deviat in functie de interesul fiecarei balastiere .DEe aceia desi suntem intre 2 rauri nu avem apa. Bani pentru manastiri cu mansarde arse sunt dar pentru un oras intreg nu se face nimic.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.