Bulevardul Roman Mușat și o parte din str. Ștefan cel Mare vor fi asfaltate de CNAIR

de | 02/02/2020 | Local, Administrație

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local din 30.01.2020, a fost introdusă o propunere de hotărâre de consiliu local prin care bulevardul Roman Mușat și o parte din strada Ștefan cel Mare sunt transmise în administrarea Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Tronsonul face parte din DN2/E85 și nu a mai făcut obiectul unei reabilitări din anii 2002-2003.

Art. 1. Se aprobă transmiterea în administrarea Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a sectorului din DN2 situat în intravilanul Municipiului Roman, respectiv de la km 328 +692 până la km 333 + 775.

harta asfaltare

În referatul de aprobare se face precizarea că trecerea în administrarea CNAIR se face doar pe perioada lucrărilor. Consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul.

Conform deputatului Laurențiu Leoreanu, CNAIR va reface stratul asfaltic nu numai pe raza municipiului Roman, lucrările vor fi executate și pe tronsonul de drum de la ieșirea din Roman spre Iași până la sensul giratoriu de la castelul de apă.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.