Senatorul Manoliu vrea să “îndrepte răul făcut de PNL”

de | 06/02/2020 | Politică, Județean

La câteva ore de la aflarea rezultatului moțiunii de cenzură – moțiune în urma căreia Guvernul Orban a fost demis la doar trei luni și o zi de la învestire – senatorul Dan Manoliu a transmis un comunicat de presă prin care susține că următorul premier trebuie să fie “un om competent și nu o marionetă a serviciilor sau a lui Iohannis”. 

În timp ce senatorul PNL Eugen Țapu își savura votul  contra creșterii alocațiilor copiilor și a susținut privatizarea sistemului public de sănătate noaptea ca hoții, Guvernul Orban-Iohannis a picat cu un vot masiv împotrivă al Parlamentului României. Am reușit să dăm jos un guvern total habarnist și periculos pentru stabilitatea și bunăstarea românilor. Trei luni de eșecuri guvernamentale au fost de ajuns. Mă bucur că am putut pune capăt acestei guvernări care nu a dorit decât să treacă pe repede înainte o lungă serie de măsuri menite să privatizeze democrația românească și să umple conturile PNL pe spatele românilor plătitori de taxe și impozite! Trebuie să ținem cont că acest guvern a fost oprit la timp, la limită înainte să poată să își pună în aplicare planurile mascate în valuri de Ordonanțe de Urgență date pe ascuns exact așa cum spuneau că PNL nu va face niciodată! Au încercat, chiar în seara de dinainte de moțiunea de cenzură să mai strecoare fără dezbatere încă 25 de Ordonanțe. Sper să reușim în perioada următoare să îndreptăm răul făcut de aceștia pe ultima sută de metri înainte de debarcare! 

Dan Manoliu, senator PSD

Dan Manoliu dă de înțeles că proiectele despre care s-a discutat pentru municipiul Roman au fost doar promisiuni care nu se vor îndeplini.

Ce vor face acum parlamentarii PNL Neamț cu acele minciuni mascate în promisiuni electorale cum sunt pasarela peste calea ferată din Roman cu care s-au lăudat, problema cu apa sau asfaltările prezentate pompos în conferințe de presă elogioase la adresa partidului ? 

Dan Manoliu, senator PSD

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

6 Comentarii

  1. Adrian Clanetaru

    In Roman,nu sa facut nimic rău cu pnl….doar psd incearca sa nenoroceasca ideea de a da inainte.Asa sunteti voi psd….doar distrugeti si va aparati interesele

    Răspuns
  2. Catinca Valeria

    Daca sunteti tari si spuneti ca ati facut multe voi PSD de ce nu ati rezolvat problema APEI in Roman ca APA ESRV este in subordinea voastra la CONSILIUL JUDETEAN condus de PSD =ARSENE voi PSD ati votat si ati dat legi pentru INFRACTORI dupa cum se stie BACIU V.in sfarsit la condemnat cu executare pasuni morti 2 oameni amenzi platite cu banii primarii ca asa au votat consilierii sa nu se puna rau cu Baciu erau banii cetateanului care platesc taxe si impozite da domnu Manoliu? altu Corduneanu azi e condemnat maine nu mai e dar pana la urma e! domnu ARSENE merge din amanari de pronuntari .Mai sunt si consilieri locali care sunt patati si cu comportament si vocavular si cu fapte penale care inca ai sustineti ,PSD atat stiti legi in favoare infractorilor.Problema apei din Roman de voi trebuia rezolvata ca e in subordinea voastaa CONSILIULUI JUDETEAN ARSENE PSD.

    Răspuns
  3. Fanel Watanabe

    Numai mafioți și PSD și pnle plus mi nou aia a lui ponta și Tăriceanu mafie

    Răspuns
  4. Tereza Ionel

    Daca ati fost si sinteti buni de ce va e frica acuma de votul poporului??????

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.