Se modernizează rețeaua de gaz pe nouă străzi din Roman

de | 21/02/2020 | Local, Economic

Compania Delgaz Grid anunță că și-a propus pentru acest an lucrări de modernizare și extindere a sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Neamț, una dintre acestea fiind înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 7 km, în municipiul Roman pe străzile: Ion Ionescu de la Brad, Mihai Eminescu, Ștefan cel Mare, Bogdan Dragoș, Nordului, Aprodu Purice, Soldat Porojan, Vasile Alecsandri și Smârdan.

Anul trecut, în județul Neamț au fost realizate 3 proiecte de investiții, cu o valoare totală de peste 3.000.000 de lei, și au vizat modernizarea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 12 kilometri, precum și a unei stații de reglare – măsurare a presiunii gazelor naturale. Tot în 2019, sistemul de distribuție a gazelor naturale a fost extins cu 3,7 km prin investiții de peste 150.000 lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.