Cu cât cumpără Spitalul Roman măștile de protecție

de | 26/02/2020 | Sănătate, Economic, Local

Spitalul Roman a cumpărat 10.000 de măști de protecție, săptămâna atrecută, prin încredințare directă, după ce furnizorul care a câștigat licitați a anunțat că nu mai are produse pe stoc. 

La măști, fiind criza cu coronavirusul și cu toată epidemia cu gripă, furnizorul nostru ne-a dat negație că ar mai avea măști și atunci am trecut la locul doi. Locul doi, la fel, ne-a dat negație și s-a trecut pe o achiziție directă. Dacă inițial masca era 15 bani s-a ajuns acum la măști de trei lei. N-avem ce face, trebuie să achiziționăm.

dr. Maria Andrici, manager general Spitalul Municipal de Urgență Roman

O situație similară se întâlnește și la furnizorii de dezinfectanți, au afirmat reprezentanții Spitalului Roman. Aceștia profită de cererea de pe piață și au mărit prețurile la produse. „Paguba” în bugetul spitalului, pentru lotul de 10.000 de măști, este de 28.500 lei.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

2 Comentarii

  1. Bogdan Alecsandru

    Și prin atribuire directă, la un preț atât de mare, singura întrebare legitimă este: care e gradul – prietenie/rudenie/partid – cu firma care livrează?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.