Leoreanu: “Sunt bine. Aștept să mi se recolteze teste”

de | 13/03/2020 | Actualitate, Național

Deputatul Laurențiu Leoreanu este unul dintre parlamentarii PNL care vor intra în izolare la domiciliu, după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost depistat infectat cu COVID-19. Parlamentarul din Constanța a fost prezent la o Adunare Parlamentară la Bruxelles. La întoarcerea în țară a participat la mai multe ședințe în parlament, dar și la reuniunea Biroului Politic Național al PNL, structură din care face parte și deputatul Leoreanu.

Parlamentarul romașcan se afla, la prânz, în Parlamentul României și aștepta să îi fie prelvate probe. 

“Așteptăm să fim testați, suntem în Parlament. Trebuie să ajungă aici o echipă de la DSP. Eu sunt bine, nu am niciun simptom, nicio problemă. “ 

Laurențiu Leoreanu, deputat PNL

Și senatorul Eugen Țapu-Nazare va trebui să intre în izolare la domiciliu. Conform deputatului Leoreanu, o nouă serie de teste vor fi făcute parlamentarilor luni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.