De sâmbătă se suspendă transportul public în comun în Roman

de | 25/03/2020 | Util, Local

Odată cu măsurile decise prin ordonanța militară emisă marți, Primăria municipiului Roman informează că, începând de sâmbătă, 28 martie, activitatea de transport public în comun se suspendă în totalitate. Până sâmbătă, 28 martie, transportul public în comun se desfășoară doar în intervalul orar: 05.30- 09.00 și 15.00-17.00. Măsura este una obligatorie în condițiile în care oficialii țării au dispus luarea tuturor măsurilor necesare pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Facem apel la populație să rămână în locuințe, să meargă numai la serviciu și înapoi acasă și, la un interval de 5-7 zile, să iasă o singură dată din casă pentru a se aproviziona. Reamintim că toate persoanele în vârstă sau care au probleme medicale grave pot apela oricând numărul de telefon 0786.771.737, funcțional non stop, iar un echipaj cu asistent medical și asistent social se va deplasa la domiciliul solicitanților pentru a le evalua starea de sănătate și, în caz de nevoie, să le cumpere produsele necesare.

comunicare Primăria Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.