Hopșa: „În plină pandemie, Arsene cumpără jante de aluminiu și anvelope de iarnă”

de | 27/03/2020 | Politică, Administrație, Județean

Florin Hopșa, liderul consilierilor județeni PNL, îl acuză pe Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, că cheltuie bugetul județului pe achiziții ce denotă o “lipsă totală de respect” față de cetățeni și, mai ales față de cadrele medicale.

În plină pandemie de coronavirus, consilierul județean PSD Ionel Arsene cumpără jante de aliaj la 900 lei/buc, anvelope de iarnă, covorașe de cauciuc, tăviță portbagaj, memorie desktop si SDD de 65.000 lei, sisteme desktop de peste 58.000 lei etc. Considerați că acestea sunt “pregătiri intense pentru tratarea pacienților cu coronavirus” la Spitalul de Urgență Județean subordonat Consiliului Județean Neamț? Vă spun eu ce este: în limbaj popular, “țara arde și baba se piaptănă”; și, mai direct, lipsă totală de respect, dispreț față de cetățenii județului. În spital toate cadrele medicale se plâng de lipsa echipamentelor de protecție, de dezinfectanți și cei de la CJ Neamț fac ce au facut in ultimi patru ani: poze, proiecte pe hârtie și achiziții total nepotrivite cu nevoile cetățenilor! În acest timp oameni de afaceri, întreprinzători, voluntari, elevi, ONG-uri fac donații și iși unesc forțele pentru a trece cu bine peste acest moment dificil.

Florin Hopșsa, liderul consilierilor județeni PNL

Achizițiile de mai sus se regăsesc în sistemul de achiziții publice, toate fiind efectuate prin achiziție directă. O altă achiziție realizată de Consiliul Județean, pe 25 februarie, este un autoturism Toyota Corolla Sedan, 1.6, CVT Business, în valoare de 72.000 lei + TVA. 

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.