Tânărul care a oferit mită polițistului de la Sagna, trimis în judecată

de | 09/04/2020 | Justiție, Rural

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț au finalizat cercetările iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a finalizat rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a unui tânăr în vârstă de 28 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.

În fapt, la data de 2 martie, tânărul a oferit suma de 150 euro unui agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Sagna, din cadrul IPJ Neamț, pentru ca acesta să intervină pe lângă un coleg de la același post de poliție, în vederea efectuării în mod necorespunzător a urmăririi penale într-un dosar penal în care era cercetat pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Dosarul penal a fost constituit ca urmare a denunțului formulat de către agentul de poliţie la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, în urma căruia a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant. La momentul respectiv, inculpatul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.