Petrecerile la iarbă verde sunt amendate

de | 18/04/2020 | Rural, Social

Polițiștii Secției de Poliție Sagna au dat amenzi de aproape 20.000 lei unor petrecăreți care au crezut că, dacă încing grătarul la marginea pădurii, pot scăpa de vigilența polițiștilor.

Și probabil ar fi scăpat, dar ceea ce nu au luat în calcul doritorii de petrecere au fost sătenii. Polițiștii au fost sesizați de oameni din Bâra că la marginea pădurii de lângă sat s-a ieșit la iarbă verde și la grătar. 

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat zece persoane din județul Iași și Constanța, pe care le-au sancționat contravențional pentru încălcarea dispoziției Ordonanței Militare nr. 3, cu amenzi în cuantum total de 19.000 de lei. Totodată, celor în cauză li s-a solicitat să părăsească zona în care se aflau.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.