De ziua lui, a rămas fără casă (foto)

de | 23/04/2020 | Rural, Actualitate

Un bărbat trecut de 60 de ani din Cotu Vameș a primit un cadou nedorit de la soartă. Miercuri, 22 aprilie, omul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar azi ar fi trebuit să sărbătorească onomastica. Însă, din cauza unui incendiu, acesta a rămas fără acoperiș deasupra capului. Locuința lui a luat foc, cel mai probabil de la focul făcut pentru încălzire, după cum spun vecinii. 

Bărbatul trăiește din ajutor social și din munca cu ziua, iar casa, care nu era în cele mai bune condiții, a ars în câteva minute. 

Pompierii au ajuns la locul incendiului în scurt timp și au încercat să limiteze pagubele, mai ales că focul risca să se extindă și la casa vecină. Dacă pericolul pentru alte locuințe a fost înlăturat de cele trei echipaje de la Detașamentul de Pompieri Roman, pentru casa lui Gheorghe și anexele de lângă nu s-a mai putut face mare lucru. 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

2 Comentarii

 1. Vacariu

  Bună ziua ! De ce nu spuneți și numele cetățeanului …!?

  Răspuns
  • Vacariu

   PS- Poate vrem să ajutăm cu ceva…!

   Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.