Manoliu: „Consilierii PNL au votat împotriva majorării alocării de hrană pentru bolnavi”

de | 28/04/2020 | Politică, Administrație, Local, Sănătate

Liberalii au respins, în ședința Consiliului Local Roman de azi, majorarea alocării de hrană pentru pacienții Spitalul Municipal de Urgență Roman. Amendamentul pentru dublarea alocării de hrană a fost propus de consilierii social-democrați, dar primarul Micu a spus că va face un demers către Consiliul Județean, pentru ca 90% din suplimentarea sumei să fie suportată de CJ Neamț și restul de 10% să fie acoperit de Consiliul Local. 

Rezultatul votului din plenul legislativului local l-a nemulțumit pe președintele PSD Roman. 

Membrii PNL au respins în unanimitate, adică e clar că nici măcar nu au fost lăsați să gândească fiecare în parte, proiectul de dublare a alocațiilor de hrană pentru Spitalul Municipal Roman, proiect propus de membrii PSD Roman ai Consiliului Local. PNL-iștii nu au făcut asta nici măcar prin vot direct individual, ci au RESPINS din start amendamentul. DOVADA: Îngâmfare, tupeu și nepăsare a PNL-iștilor pentru bolnavii internați la Spitalul pe care ei îl conduc politic! Dar bani pentru a susține lunar  zecile de sinecure care populează Primăria, mulțimea de angajați care figurează la CSM Roman deși clubul de handbal l-ați închis și pe acela când nu ați mai avut ce mulge, sau pentru multitudinea de achiziții făcute prost și fără rost de la firmele voastre de partid aveți ! RUȘINE să vă fie! Dar cu urna mobilă nu vă este rușine să mergeți prin spital la cerșit voturi ”domnilor” PNL-iști? 

senator Dan Manoliu, președinte PSD Roman

Senatorul Manoliu a adăugat că propunerea primarului, ca dublarea alocării de hrană pentru Spitalul Roman să fie suportată de la bugetul județului, nu este fundamentată.

Oricum, mintea dânșilor nu stă în loc nicidecum, venind ei între timp cu ideea ca să ceară bani de la Consiliul Județean Neamț, deși Spitalul Municipal Roman nu intră sub jurisdicția CJ Neamț. Amintesc că la Spitalul Județean Neamț, spital COVID-19 și care ține de CJ, cu greu s-a reușit mărirea alocațiilor cu 50%, iar PNL Roman vrea ca CJ Neamț să suporte dublarea lor la Roman. Este clar că PNL Roman nu vrea ca bolnavii de la SMU Roman să mănânce decent și cu asta basta. PNL-iștii, care conduc de acum de mai bine de 15 ani orașul asta, au ajuns la limitele nesimțirii, îmbătați de putere și de influența cu care gașca lor liberală a subjugat acest oraș, iar dumneaovastră dragi cețățeni trebuie să îi amendați la vot. Trebuie să scăpăm de acest Consiliu Local dominat majoritar de PNL!

senator Dan Manoliu, președinte PSD Roman
psd alocare hrana spital

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.