Senator PNL Țapu-Nazare: ”Ionel Arsene face de rușine întreaga comunitate nemțeană”

de | 28/04/2020 | Politică, Național

Senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare este primul politician nemțean care sancționează public limbajul suburban al lui Ionel Arsene. Parlamentarul liberal susține că ieșirile lui Arsene la adresa Anei Birchall sunt „halucinante, jignitoare, și iresponsabile„.

Să vorbești așa cu o femeie  demonstrează o lipsă elementară de educație. Și este trist că, din nou, județul Neamț ajunge în presa națională din cauza unui președinte de filială PSD care, prin jignirile aduse doamnei Birchall jignește, de fapt, toate femeile și arată disprețul cu care acesta le tratează. Și mai grav este că Ionel Arsene nu este la primul derapaj de acest gen. Acum a recidivat, după ce, în trecut, a avut reacții la fel de jignitoare  la adresa profesorilor din Neamț. În general, adoptă un asemenea limbaj împotriva oricui are curajul să i se opună. Și devine din ce în ce mai evident că iritarea sa este direct proporțională cu dezvăluirile, din ce în ce mai multe, care apar cu privire la legăturile sale mult prea apropiate cu firmele conduse de un apropiat, firme care au prosperat pe banii nemțenilor, din taxe  și impozite, ori din alocările guvernamentale. Din nefericire, trebuie să-l mai suportăm câteva luni și spun câteva luni pentru că am convingerea că la viitoarele alegeri Ionel Arsene va fi uitat. Pentru că întreaga societate nemțeană ar trebui să-l izoleze pur și simplu. 

senator Eugen Țapu-Nazare, vicelider al Grupului PNL din Senat

Reamintim că Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, a publicat o postare pe pagina lui oficială de Facebook cu jigniri și limbaj suburban la adresa Anei Birchall. „Vina” lui Birchall a fost că a scris că toate achizițiile publice din timpul pandemiei trebuie verificate și a dat un link către un articol în care se scria despre o achiziție făcută de Consiliul Județean Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.