Niciun nou loc de muncă la Roman pentru următoarea perioadă

de | 01/05/2020 | Economic, Județean

Perioada de criză în care se află România cauzată de pandemia de covid 19 a pus pe butuci și piața de muncă din județul Neamț. Pentru începutul lunii mai, în Roman nu este disponibil niciun loc de muncă, conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț. Toate cele 73 de posturi care figurează ca disponibile sunt înregistrate din săptămânile anterioare.

La Piatra Neamț, până pe 7 mai, este disponibil un post de vânzător pe perioadă nedeterminată pentru care se cere minim un an de experiență, iar până pe 31 mai 10 șoferi profesioniști de autocamion își pot găsi loc de muncă la un punct de lucru din Bihor, tot cu minim un an de experiență și pot fi angajați pe perioadă nedeterminată.

La Târgu Neamț, până pe data de 15 mai sunt disponibile 5 locuri de muncă: câte unul de bucătar, maseur și infirmieră și 2 de asistent medical. Pentru postul de bucătar se cer studii liceale sau profesionale, iar pentru celelalte doritorii trebuie să aibă studii de specialitate. Informații suplimentare se pot cere de la sediile locale ale  Agenției Forței de Muncă.

Lista cu toate ofertele existente acum la nivelul județului poate fi consultată în documentul de mai jos.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.