Mașină lovită de tren la trecerea de cale ferată de la Luțca

de | 11/06/2020 | Actualitate, Rural

Astăzi, în jurul orei 17, pe raza localității Luțca din comuna Sagna, la trecerea de cale ferată s-a produs un accident între un autoturism și trenul personal care se deplasa către Buhăiești, Vaslui. În autoturism se aflau două persoane care au fost rănite grav și au rămas încarcerate.

Pompierii de la Detașamentul Roman au intervenit  cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM. În același timp a intervenit și un echipaj de la Stația de Ambulanță. La momentul intervenției, o persoană era inconștientă, iar medicul de pe ambulanța TIM a solicitat elicopterul SMURD.

Pompierii au descarcerat cele două victime. Pasagera din dreapta, o femeie de aproximativ 40 de ani, a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Roman. Echipajul de pe ambulanța TIM a aplicat manevre de resuscitare conducătorului auto, un bărbat de aproximativ 52 de ani care, în cele din urmă, a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost preluat de elicopter.

Poliția a început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Trecerea la nivel cu calea ferată de la Luțca este marcată cu crucea Sfântului Andrei.

foto: Alexandra Manea

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.