inRoman.ro primește finanțare de la JERR – Google News Initiative pentru o campanie dedicată mediului de business

de | 11/06/2020 | Actualitate, Local

inRoman.ro va demara, în următoarele săptămâni, o campanie ce va pune în lumină eforturile mediului privat din zona Roman și din județul Neamț de a rezista în această perioadă atât de confuză. Campania se va întinde pe mai multe luni și va fi posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

În aplicația scrisă de noi, am evidențiat două acțiuni marca inRoman.ro: monitorizarea activității parlamentarilor (după fiecare sesiune parlamentară) și decizia noastră de a oferi gratuit publictate, pentru trei luni, firmelor care s-au implicat la nivel local în lupta împotriva pandemiei. 

Câștigarea acestui proiect completează lista inițiativelor, în premieră pentru presa nemțeană, pe care inRoman.ro le-a avut în ultimii ani: corespondență de la instituțiile europene din Bruxelles datorită unei burse acordate de Comisia Europeană, implicarea în campanii naționale precum Justiție Curată sau Orașul Uitat, cofondatori ai rețelei naționale de presă locală PressHub; și lista poate continua. Dar ceea ce contează cu adevărat este că toate campaniile pe care le-am creat sau la care am devenit parte au fost gândite pentru a veni în sprijinul comunității și pentru a servi interesului public. 

În acest program al Google News Initiative au fost aprobate aproximativ 5.300 de aplicații la nivel mondial. 

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.