Cod portocaliu de vreme rea

de | 17/06/2020 | Județean, Util

Agenția Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de vreme severă valabil până în această noapte la orele 23:00. Și județul Neamț se află sub incidența acestei avertizări meteorologice.

De astăzi la prânz și până aproape de miezul nopții vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50-80 de l/mp însoțite de intensificări ale vântului, grindină și descărcări electrice.

Un cod galben de vreme rea este valabil pentru toată țara până pe 18 iunie la ora 10.00, perioadă în care va fi prezentă o instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 de l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp. 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.