La 63 de ani reținută pentru furt

de | 17/06/2020 | Local, Actualitate

O femeie de 63 de ani din Roman nu s-a gândit la anii pe care îi poartă și ar fi reușit în câteva rânduri să sustragă mai multe bunuri dintr-un centru comercial. La începutul acestei săptămâni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către angajata unei societăți din cadrul unui centru comercial din Roman cu privire la faptul că o femeie i-a sustras telefonul mobil. După cercetările făcute a reieșit faptul că o femeie din municipiu, în vârstă de 63 de ani, a profitat de neatenția vânzătoarei și i-a luat telefonul mobil.

Norocul reclamantei a fost acela că a reușit să o prindă înainte de a părăsi magazinul. Dar povestea nu se oprește aici…La scurt timp, femeia a fost prinsă de un agent de pază, după ce ar fi sustras o pereche de sandale din același magazin. În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei alte societăți din cadrul aceluiași centru comercial referitor la faptul că, femeia în cauză ar fi sustras mai multe obiecte electrocasnice. Polițiștii au extins investigațiile și au constatat faptul că, la data de 15 mai, aceasta ar fi sustras din același magazin alte două obiecte electrocasnice. Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 1.900 de lei.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de furt şi furt (3 acte materiale). Astăzi, romașcana de 63 de ani, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.