DSP Neamț a coborât în subsolul tehnic al Spitalului Roman

de | 01/07/2020 | Sănătate, Local

Ca urmare a articolului publicat de inRoman.ro, cu privire la starea subsolului tehnic al Spitalului Municipal de Urgență Roman, Direcția de Sănătate Publică a trimis o echipă care să verifice situația la fața locului. 

Ce a constatat DSP Neamț: 

  • Problemele subsolului tehnic, referitoare la infiltrația apelor meteorice, sunt cunoscute de conducerea Spitalului, existând în acest sens o adresă a Serviciului Tehnic înaintată conducerii, iar remedierea acestora este consemnată și în planul de conformare al spitalului, stabilit și aprobat pentru anul 2020;
  • Este întocmit și aprobat de către conducerea Spitalului graficul pentru efectuarea lucrărilor de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, acestea sunt realizate de personalul din cadrul SPIAAM. Se constantă că se respectă periodicitatea acestor lucrări;
  • S-au dat termene de remediere a deficiențelor constatate. 

Concluzia ar fi că țânțarii și gândacii mai pot sta liniștiți o vreme în subsolul tehnic al unității spitalicești, pentru că lucrările de reparații și modernizare pot începe oricând până la 31 decembrie. De precizat că Spitalul nu a reușit nici până la această dată să ofere un punct de vedere.

raspunsDSPNeamt subsol spital 1

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.