Cozmanciuc: „Până în luna septembrie, DN15 trebuie redat circulație!”

de | 14/07/2020 | Județean, Economic, Politică

Luni, 13 iulie, au reînceput lucrările pe drumul național 15, Bicaz – Poiana Largului, după câteva luni în care între constructor și reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au existat mai multe divergențe legate de respectarea legislației și depunerea unor garanții. Prezent în zonă, deputatul Mugur Cozmanciuc a declarat că drumul trebuie redat circulației până în luna septembrie.

Lucrările de modernizare la DN15 au reînceput luni, 13 iulie. Cu această ocazie am fost la fața locului alături de reprezentanți ai autorităților locale, județene, pentru a transmite din nou că este vital ca acest proiect de infrastructură rutieră să fie finalizat în cel mai scurt timp. În cadrul discuției de astăzi, beneficiarul și antreprenorul au reiterat promisiunea că vor respecta înțelegerea scrisă, iar drumul va fi finalizat până în luna septembrie. Vreau să le mulțumesc din nou colegilor din Guvern, în mod special ministrului Transporturilor Lucian Bode și restului echipei, care au înțeles cât de important este acest proiect de infrastructură rutieră pentru județul Neamț și au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp.

deputat Mugur Cozmanciuc

La vizita de lucru au participat prefectul județului Neamț George Lazăr, reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași și ai firmei care și-a asumat lucrările.

Miercuri, 8 iulie, s-a semnat acordul care prevede finalizarea lucrărilor de modernizare. Documentul a fost semnat de CNAIR, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași și firma care și-a asumat lucrările.

Cozmanciuc DN 15 2 Lazar
DN 15 lucrari

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.