Mâine dascălii vor trece prin emoțiile examenului de titularizare

de | 28/07/2020 | Județean, Educație

Miercuri, 29 iulie, se va desfășura proba scrisă din cadrul Concursului  Național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar. În județul Neamț vor fi patru centre de examen în care se va susține acest concurs și anume Colegiul Tehnologic „Spiru Haret”, Școala Gimnazială Nr.5, Colegiul Tehnic Forestier, Școala Gimnazială Nr.2, toate din Municipiul Piatra-Neamț.

Dascălii trebuie să fie prezenți în centrele de examen cel mai devreme la ora 7,15 minute și cel mai târziu la ora 8,15 minute. Examenul va începe cu o oră mai devreme decât era prevăzut, adică la ora 9.00, și nu la 10.00 așa cum știau candidații. Asupra lor trebuie să aibă buletin/carte/adeverință de identitate, pașaport sau în mod excepțional carte de alegător sau permisul de conducere.

La avizierul centrelor de concurs sunt afișate lista candidaților admiși pentru susținerea concursului, repartizarea pe săli a candidaților și disciplina la care susțin proba scrisă, precum și instrucțiuni privind la activitățile pe care trebuie să le realizeze candidații în vederea sigilării, securizării și predării lucrărilor scrise.

Candidații trebuie să poarte măști de protecție și se va efectua triajul epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.