Se vor putea înmatricula mașini la Roman

de | 16/09/2020 | Local, Administrație

Ministrul de Interne anunță înființarea a 26 de sedii locale pentru gestionarea înmatriculărilor de mașini, în orașele mai mici. Vor fi deschise din 22 septembrie și vor funcționa marțea și joia.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat, în cadrul unei conferințe comune cu ministrul Sănătății, că vor fi înființate 26 de sedii pentru gestionarea înmatriculărilor de mașini, în afara municipiilor. Măsura, cu scopul de a scădea gradul de aglomerare. Ministrul a precizat că punctele își vor începe activitatea din 22 septembrie.

În lista cu noile puncte ce vor funcționa marți și joi și se regăsește și municipiul Roman, alături de Sebiș, Câmpulung, Onești, Năsăud, Dorohoi, Făgăraș, Caransebeș, Câmpia Turzii, Medgidia, Tecuci, Toplița, Petroșani, Pașcani, Urziceni, Bragadiru, Sighetul Marmației, Reghin, Caracal, Câmpina, Mediaș, Câmpulung Moldovenesc, Lugoj, Măcin, Bârlad și Drăgășani.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.