Primăria municipiului Roman anunță o nouă dezinsecție aeriană. Romașcanii sunt rugați să … evite Romanul

de | 30/09/2020 | Local, Administrație

Primăria municipiului Roman anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în data de 02 octombrie 2020, în intervalul orar 08:00-10:00, se va executa serviciul de pulverizare aeriană de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte zburătoare şi târâtoare: ţânţari, muşte, căpuşe, gândaci, ploșnițe, purici. Operațiunea va fi executată de FLAICOR SERV S.R.L. Bacău.

În ziua menţionată posesorii de familii de albine şi de animale sensibile sunt rugați să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident. 

Produsul ce urmează a fi folosit pentru activitatea de dezinsecție este AQUA K’OTHRINE EW20 (substanța activă deltamethrin 2%), biocid avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide ce se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană (AVIZ nr. RO/2018/0217/MRA/TP18-0244).

Primăria municipiului Roman recomandă evitarea zonelor tratate în intervalul orar precizat „pentru evitarea disconfortului produs în timpul pulverizării biocidului”.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile, operațiunea de dezinsecţie va fi reprogramată pentru o dată ce va fi comunicată ulterior! 

2020 09 028 2 Anunt public dezinsectie octombrie compressed 1 scaled
2020 09 028 2 Anunt public dezinsectie octombrie compressed 2 scaled

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.