Sportivii romașcani s-au întors cu 10 medalii de aur de la primul Campionat Național de Powerlifting

de | 06/10/2020 | Local, Sport

Echipa de powerlifting Power Man Roman a obținut 16 medalii, în urma participării la primul Campionat Național de Powerlifting care s-a desfășurat la Băile Herculane în perioada 1-4 octombrie 2020.

Dintre cele 16 medalii, 10 sunt de aur, 3 de argint și 3 de bronz. Sportivii romașcani Cătălin Bandol și Dan Stănescu au fost cei care au adus aurul în orașul nostru. Cel mai tânăr concurent din municipiu a fost George Paraschiv în vârstă de 19 ani pe care i-a împlinit pe 1 octombrie.

Au fost emoții mari mai ales că a fost primul concurs în care am luptat pentru Roman ca președinte al Power Man Roman și vicepreședinte al ACSMTB Roman și cu doi sportivi aflați la primul concurs de naționale. A fost o atmosferă explozivă! George Paraschiv, mezinul echipei, la 19 ani (împliniți pe 1 octombrie) a obținut titlul de vicecampion național la împins din culcat și bronzul la celelate două probe. 4 medalii în total. Cătălin Bandol, la masters II, categoria 74 de kg a luat aur pe linie la toate cele patru probe. Eu am adăugat 6 medalii de aur și două de argint, câștigând la masters II, categoria 66 de kg și la seniori. Deci, bilanț final: 10 medalii de aur, 3 argint și 3 bronz pentru clubul nsotru.

Dan Stănescu
Power Man Roman medalii

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.