AFACERI ÎN PANDEMIE (XVII): “Ne va fi mai rău înainte să ne fie mai bine”

de | 30/10/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Pandemia a mutat atenția către pacienții cu COVID-19, iar persoanele care suferă de alte afecțiuni par nevoite să se descurce pe cont propriu. Astfel, fiecare reacționează diferit și în timp ce unii cetățeni nu cred deloc în existența virusului, alții aleg să nu mai meargă la spital, pentru a evita o eventuală îmbolnăvire. O alternativă sunt cabinetele medicale private, acolo unde programările se fac cu atenție pentru a se oferi timp igienizării între vizitele a doi pacienți. Medicul Edvin Șova și soția lui – medicul Manuela Carmina Șova – au deschis cabinetele chiar în momentul în care pandemia bătea la ușă; și au fost nevoiți să închidă din nou, pentru două luni.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca