Video: Accident pe trecerea de pietoni

de | 13/11/2020 | Local, Actualitate

În această seară, pe bulevardul Republicii, un bătrân a fost acroșat de un SUV în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Șoferul implicat în accident este un bărbat de 40 de ani din Roman, care se afla la volanul unui Audi Q7 și care, conform poliției, nu consumase băuturi alcoolice. Chiar dacă martorul care a înregistrat evenimentul susține la un moment dat că victima ar fi moartă, aceasta era în stare de conștiență la sosirea ambulanței dar prezenta mai multe fracturi. Victima este un bărbat de 67 de ani din Roman.

În video, șoferul implicat susține că victima ar fi alergat pe trecerea de pietoni, imaginile surprinzând și distanța mare de la locul accidentului până la locul unde Audi Q7 este staționat, pe asfalt observându-se urme de frânare. Cauza exactă a accidentului urmează a fi stabilită de polițiștii din cadrul Biroului Rutier.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.