Bărbat din Bîra cercetat şi reţinut pentru lovire şi conducere sub influenţa alcoolului

de | 23/11/2020 | Actualitate, Rural

Un bărbat de 32 de ani din comuna Bîra va plăti scump pentru faptele sale. După cum au constatat poliţiştii din primele investigaţii, bărbatul ar fi oprit autovehiculul pe care îl conducea, în apropierea unei societăți comerciale din satul Negreşti și ar fi deschis portiera în dreptul unui bărbat de 55 de ani, moment în care l-ar fi lovit pe cel în cauză.

Totodată, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi coborât din autoturism și ar fi exercitat acte de violență asupra acestuia. În cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi condus un autoturism pe o stradă din Stăniță, iar pe un sector de drum în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gard din beton, pe care l-ar fi distrus, după care și-ar fi continuat deplasarea și s-ar fi oprit într-un șanț. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. duminică, 22 noiembire, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sagna, l-au identificat pe bărbat şi l-au reţinut pentru 24 de ore , acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului şi distrugere. Astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.