O tânără din Iaşi a fost reţinută de poliţiştii romaşcani pentru că ar fi tâlhărit o femeie din Gâdinţi

de | 30/11/2020 | Rural, Actualitate

Încrederea în persoane necunoscute a costat-o scump pe o bătrână de 83 de ani din Gâdinţi. Aceasta ar fi devenit victima unei tâlhării, acuzând pentru cele întâmplate o tânără de 28 de ani din judeţul Iaşi.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data de 4 noiembrie 2020, femeia din Gâdinți, s-ar fi deplasat cu o tânără din județul Iași, pe care o cunoscuse ocazional, la locuința unui bărbat de 32 de ani, din Roman, pentru a fi găzduite. În timp ce se aflau în incinta imobilului, tânăra ar fi imobilizat-o pe femeie și i-ar fi sustras 500 de lei dintr-un buzunar. În momentul în care victima ar fi încercat să apeleze numărul de urgență 112, aceasta i-ar fi luat telefonul din mână și i l-ar fi distrus, ulterior părăsind locul faptei.

Persoana vătămată nu a putut oferi mai multe detalii privind identitatea tinerei, însă în urma activităților investigative desfășurate, persoana bănuită a fost identificată de polițiști.

Joi, 26 noiembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. Vineri, 27 noiembrie, tânăra a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.