O restricție mai puțin în ziua votului

de | 04/12/2020 | Național, Sănătate

Guvernul a modificat hotărârea privind starea de alertă, pentru a permite circulația fără restricții în ziua votului.

Astfel, toți cetățenii cu drept de vot au libertate de mișcare între 05:00 pe 6 decembrie și 01:00 pe 7 decembrie, iar membrii Biroului Electoral Central, observatorii, personalul secțieiilor de votare au dreptul de a circula fără restricție orare în baza unui document doveditor.

Hotărârea CNSU a trecut și sunt două aspecte, piețele închise vor fi redeschise pentru accesul publicului. A doua măsură este pentru ziua votului, unde sunt două situații. Pentru toți cetățenii avem libertate de mișcare între 5 dimineața pe 6 decembrie și 1 dimineața pe 7 decembrie. Pentru membrii BEC, observatori, personalul secției există dreptul să circule pe baza documentului doveditor. Pentru zonele carantinate se va emite un ordin, reglementare pentru excepții pentru a permite accesul. Cei în izolare sau carantină la domiciliu pentru că au fost contacți vor solicita urna mobilă.

Raed Arafat

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.