Sărbători fără artificii dar cu speranțe pentru patinoar și caleașca lui Moș Crăciun

de | 04/12/2020 | Local, Administrație

Sărbătorile din decembrie 2020 vor rămâne în memoria romașcanilor ca unele dintre cele mai lipsite de fast. Restricțiile impuse de pandemie au determinat administrația locală să abandoneze toate proiectele de manifestări deja tradiționale, cum ar fi spectacolul de artificii din noaptea dintre ani. Partea bună este că, cu această ocazie, primaria va face economie, renunțând inclusiv la achiziționarea de noi ornamente stradale.

Cu toate acestea, se fac demersuri pentru amplasarea patinoarului și pentru organizarea unui traseu și a unor reguli pentru ca Moș Crăciun să poată totuși străbate străzile Romanului în caleașcă.

Ne-am dori să putem face câteva acțiuni de sărbători, suntem în discuții cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru posibilitatea de a amplasa patinoarul, ne gândim ca acea caleașcă a lui Moș Crăciun să poată să-i bucure pe copii și anul acesta, cu respectarea a unor reguli impuse. Clar, manifestări de amploare sau altfel de manifestări care generează prezența unui număr mare de persoane nu vor fi.

Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.