Drogurile i-au dat curaj unui bărbat să conducă având permisul suspendat

de | 05/12/2020 | Local, Actualitate

Un bărbat de 38 de ani din Icuşeşti, care conducea un autoturism pe strada Bogdan Dragoş din Roman, a fos oprit de către poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman pentru un control de rutină. Mare a fost mirarea poliţiştilor când, în urma verificărilor efectuate, au aflat că bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Deoarece, conducătorul auto manifesta şi un comportament suspect, fiind incoerent în vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru benzodiazepină.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanţelor stupefiante. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astăzi, acesta a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.