Minor din Roman internat într-un Centru Educativ pentru că a furat mai multe telefoane mobile

de | 05/12/2020 | Local, Actualitate

Un minor de 17 ani din Roman îşi va petrece următorii 2 ani şi jumătate în Centrul Educativ Târgu-Ocna, Bacău deoarece a fost acuzat de furt calificat, iar Judecătoria Roman a hotărât ca în acest mod să-şi ispăşească pedeapsa.

Faptele s-au petrecut la cumpăna anilor 2017 şi 2018, când în noaptea de 29/30 decembrie 2017, cel în cauză împreună cu o altă persoană a pătruns în sediul unei societăți comerciale de unde a sustras 2 telefoane mobile, creând un prejudiciu estimat la 1.456 de lei.

De asemenea, în noaptea de 1/2 ianuarie 2018, prin forțarea ușii de acces, ce doi au pătruns în sediul aceleiași societăți comerciale, de unde au sustras 8 telefoane mobile, fiind creat un prejudiciu de 5.387 de lei.

Joi, 3 decembrie, în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un minor de 17 de ani, față de care Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru doi ani și șase luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.