Ședință de îndată în Consiliul Local. Printre urgențe: prime pentru membrii Comitetului Director al Spitalului Municipal de Urgență Roman

de | 21/12/2020 | Local, Administrație

Marți, 22 decembrie, consilierii locali sunt convocați într-o ședință de îndată. Pe ordinea de zi sunt cinci proiecte pe care consilierii le vor aproba sau nu, printre ele și unul care acordă “stimulente financiare” Comitetului Director din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Art. 1. Se aprobă acordarea de stimulente financiare lunare, începând cu 01 ianuarie 2021, in limita a maxim doua salarii minime brute pe tara, pentru membrii Comitetului Director (respectiv director medical, director finanaciar contabil, director de îngrijiri) din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

citat din proiectul de Hotărâre de Consiliu Local

Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local prevede ca sumele necesare să fie suportate din veniturile proprii ale spitalului.

Inițiator al proiectului este primarul Leonard Achiriloaei, ca urmare a unei adrese a spitalului.

Celelalte proiecte de pe ordinea de zi sunt:

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.