Natație: tinere speranțe la CSM Roman

de | 28/06/2021 | Sport, Local

Secția de Natație a CSM Roman a participat cu două sportive la Campionatul Național de copii 10 – 11 ani, găzduit de Bazinul „Lia Manoliu” din București, în perioada 25-27 iunie, aceasta fiind prima competiție la care clubul s-a prezentat ca membru afiliat al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. 

Alessia Maria Cobzaru (11 ani) și Daria Parascheva Dănilă (11 ani) au concurat la următoarele probe: 50 m future, 100 m liber, 100 m bras, 100m spate, 200 m mixt, coordonate de antrenorul Costin Moldovanu. 

La fiecare dintre probe au participat peste 100 de sportivi, la final, în clasament Cobzaru Alessia Maria ocupând poziția 39 (din 135), iar Dănilă Daria Parascheva locul 47 (din 135).

sportive natatie csm roman2

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.