Dosar penal în cazul femeilor de la Centrul de Îngrijire, peste care a căzut tavanul

de | 03/11/2016 | Local

Oamenii legii au intrat pe fir, în cazul tavanului căzut peste șase femei, la Centrul de Îngrijire și Asistență Roman. Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a anunțat joi, 3 noiembrie, imediat ce a fost primit apelul la numărul de urgență 112, mai multe echipaje de intervenție au fost trimise la fața locului.

Au intervenit atât forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, a Serviciului de Ambulanţă Roman, cât şi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Roman. În urma intervenției, au fost evacuate toate persoanele și au fost transportate la Spitalul municipal Roman șase femei cu vârste cuprinse între 58 și 84 de ani, pentru a li se acorda asistență medicală. Polițiștii au desfășurat activitatea de cercetare a locului faptei, iar, în momentul de față, sunt efectuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamț.

Reamintim faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00, tavanul unui salon din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Roman, de pe strada Veronica Micle, s-a prăbușit peste persoanele care dormeau în încăpere. Ca urmare a evenimentului, o persoană a rămas internată în spital, iar autoritățile au luat decizia de a închide Centrul și de a transfera bătrânii în alte centre din Roman sau din zonă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.