Accident în Traian. Au scăpat ca prin minune din mașina răsturnată

71

Doi tineri au scăpat ca prin urechile acului cu viață, după ce s-au răsturnat cu mașina pe drumul european E85, în localitatea Traian. Cei doi tineri veneau dinspre Iași și, conform martorilor oculari, se grăbeau destul de tare, atenționându-i pe ceilalți participanți la trafic prin flashuri.

La fel ar fi făcut și în localitatea Traian. Șoferul autoturismului BMW (care are permis auto de aproximativ un an) ar fi intrat în depășirea unei alte mașini dar, la revenirea pe banda de mers, ar fi pierdut controlul volanului, s-a dus spre marginea dreaptă a drumului, a lovit un podeț și s-a răsturnat în șanț, cu botul mașinii în gardul unei locuințe. Ca prin minune, șoferul și pasagerul din dreapta au ieșit din mașină și păreau a nu avea nimic. Cu toate acestea, cei doi au fost transportați la spital pentru verificări întrucât, din cauza adrenalinei, există pericolul ca anumite traumatisme să nu se resimtă imediat.

Polițiștii au demarat cercetările și fac verificări pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul. De precizat că șoseaua udă este un factor de risc, dar mulți șoferi ignoră acest aspect, bazându-se pe performanțele autoturismului.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.