Accident în Traian. Au scăpat ca prin minune din mașina răsturnată

de | 09/11/2017 | Actualitate, Local

Doi tineri au scăpat ca prin urechile acului cu viață, după ce s-au răsturnat cu mașina pe drumul european E85, în localitatea Traian. Cei doi tineri veneau dinspre Iași și, conform martorilor oculari, se grăbeau destul de tare, atenționându-i pe ceilalți participanți la trafic prin flashuri.

La fel ar fi făcut și în localitatea Traian. Șoferul autoturismului BMW (care are permis auto de aproximativ un an) ar fi intrat în depășirea unei alte mașini dar, la revenirea pe banda de mers, ar fi pierdut controlul volanului, s-a dus spre marginea dreaptă a drumului, a lovit un podeț și s-a răsturnat în șanț, cu botul mașinii în gardul unei locuințe. Ca prin minune, șoferul și pasagerul din dreapta au ieșit din mașină și păreau a nu avea nimic. Cu toate acestea, cei doi au fost transportați la spital pentru verificări întrucât, din cauza adrenalinei, există pericolul ca anumite traumatisme să nu se resimtă imediat.

Polițiștii au demarat cercetările și fac verificări pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul. De precizat că șoseaua udă este un factor de risc, dar mulți șoferi ignoră acest aspect, bazându-se pe performanțele autoturismului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.