Ambulanța TIM nu a fost adusă la Roman într-o lună, așa cum s-a promis. De vină ar fi birocrația

de | 19/06/2018 | Administrație, Județean, Sănătate

Vă spuneam, în urmă cu două luni, cum stă treaba cu relativitatea timpului la politicieni și oameni din administrație. Pe 19 aprilie, președintele Consilului Județean Neamț spunea că în cel mult o lună rezolvă problema ambulanței de terapie intensivă mobilă (TIM). Articolul îl regăsiți dacă dați click aici.

Așa că, pe 19 iunie, adică la două luni distanță, l-am întrebat din nou pe Ionel Arsene ce noutăți mai sunt referitor la această chestiune. Iar președintele a spus că e vorba de zile și a dat vina pe birocrație.

Cu mașina TIM, eu din ce știu, azi, cînd vorbim, este rezolvată în proporție de 99%, doar că a fost o problemă mai mult de birocrație și adresa finală, prin care trebuia dată această mașină la Roman, s-a întors la minister pentru încă o semnătură, dar eu cred că e vorba de zile și se rezolvă. A fost o chestiune de birocrație. Știți că nu întotdeauna ține de noi să rezolvăm problemele într-un timp așa cum ne dorim, când intervine birocrația. Dar chestiunea este rezolvată. Consiliul Județean și Spitalul Județean au făcut toate demersurile. 

Ionel Arsene, președinte Consiliul Județean (CJ) Neamț

Rămâne de văzut cât înseamnă de fapt, în calendarele administrației centrale, cele „câteva zile” de care a pomenit președintele CJ.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.