Cum arată noul cabinet Platinum Optic Roman

de | 16/08/2018 | Actualitate, Economic, Local

Cabinetul de optică medicală Platinum Optic din Roman își primește clienții într-un nou ambient. Deschiderea oficială a cabinetului de pe bulevardul Roman Mușat reprezintă finalul unei ample campanii de rebranding, ce a vizat toate cele cinci cabinete din județele Neamț și Iași.

Mă simt foarte emoționat și, totodată, foarte recunoscător pentru că v-ați făcut timp să veniți aici; și am lângă mine familie, am lângă mine parte a echipei Platinum Optic, vecini, colaboratori care au muncit la această renovare și unii dintre cei mai importanți clienți ai noștri, cei mai fideli clienți. Le mulțumec în mod deosebit lor, deoarece nu am fi existat astăzi fără încrederea lor. Acest rebranding înseamnă, înainte de toate, o viziunea nouă, mai concentrată pe clienți, iar dumneavoastră o veți resimți. Mereu am căutat răspunsul la ceeași întrebare: „Cum să devenim mai buni?” Vom căuta și pe viitor să devenim mai buni și, prin acțiuni precum aceasta, vom transmite acest lucru și celor care ne calcă pragul.

Adrian Jucan, manager general al Platinum Optic

Noua imagine Platinum Optic reprezintă, însă, doar unul dintre proiectele pe care compania le va realiza în 2018. Urmează o campanie dedicată copiilor și inaugurarea clinicii de oftalmologie Platinum Optic.

Avem două proiecte importante pe termen scurt și pe termen mediu. Pe termen scurt: încă de la începerea școlii vrem să demarăm un program amplu de prevenție a problemelor vizuale în rândul copiilor. Se va materializa printr-un program de screening în grădinițe și școli, prin care să descoperim copiii cu probleme viziuale și să le recomandăm pașii de urmat pentru sănătatea ochilor lor. Sunt foarte mulți copii care sunt descoperiți târziu și din acest motiv nu mai pot fi corectați. Acesta este un program foarte important pentru noi și ne vom concentra să îl desfășurăm în folosul câtor mai mulți copii. Un alt obiectiv important al nostru va fi inaugurarea clinicii de chirurgie, la sfârșitul anului, în Piatra-Neamț. Va fi o trecere la un alt nivel pentru Platinum Optic, o responsabilizare mai mare.

Adrian Jucan, manager general al Platinum Optic

Programul de funcționare al cabinetului de optică medicală Platium Optic Roman este de luni până vineri, între orele 09.00 – 18.00.

  • acesta este un advertorial

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.