Ședință la Primărie din cauza arterei Roman-Est

de | 15/04/2019 | Administrație, Local

Calitatea asfaltului de pe artera Roman-Est dă în continuare bătăi de cap autorităților locale. Pentru că romașcanii au reclamat de mai multe ori starea acestei șosele, primarul Lucian Micu s-a hotărât să convoace atât constructorul cât și proiectantul  la o ședință.

I-am convocat pe constructor și proiectant miercuri, la ora 10.00, pentru că noi cu echipele proprii executăm lucrări de reparații, dar problemele persistă. Lângă lucrarea făcută de echipa noastră, asfaltul se degradează în continuare.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

De precizat că Primăria Roman a dat în judecată constructorul pentru că dorește realizarea unei expertize judiciare care să stabilească clar din ce cauză artera ocolitoare Roman-Est nu a rezistat nici măcar un an de la momentul inaugurării.

inRoman.ro a prezentat, în urmă cu câteva săptămâni, starea actuală a arterei Roman-Est.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.