Se mențin restricțiile în furnizarea apei. Unii romașcani reacționează

de | 28/01/2020 | Local, Util

Reprezentanții ApaServ mențin restricțiile de furnizare a apei în oraș, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Între 10.00 – 14.00 și 23.00 – 05.00 se va furniza apă „cu presiune redusă”. De fapt, pentru mulți romașcani acest lucru înseamnă că nu au deloc apă la robinet. Restricția pe timpul nopții este valabilă pentru toată săptămâna, iar cea din intervalul 10.00 – 14.00 este valabilă pentru marți, 28 ianuarie.

Între timp, unii romașcani au scris pe Facebook că s-au săturat de această situație care durează de atâtea luni și au decis să facă ceva concret. O doamnă a spus că nu va mai plăti la asociația de proprietari. „Refuz să mai fiu un sclav care primește apă cu porția!!! Centrala a început să facă figuri… (…) Voi face o declarație pe proprie răspundere la șeful asociației de locatari, în care eu refuz plata… iar de voi avea penalizări… le trimit mai departe… să le plateasca cei care au asistat la această bătaie de joc luni în șir!” Un alt romașcan susține că a făcut o reclamație, solicitând „scăderea tarifului pentru neîndeplinirea condițiilor prevăzute în contractul de furnizare Apaserv. Aștept răspunsul apoi mergem mai departe cu problema. Asociația nu a făcut nici măcar o adresă de denunțare a contractului în aceasta perioadă de luni de zile fara apă.

La începutul lunii, prefectul George Lazăr a sus că soluția identificată cu specialiștii ar trebui să producă efecte în aproximativ 45 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.