Ce a spus Arsene despre termenul de o lună, după ce a fost pe ocolitoarea Roman-Est

de | 13/03/2020 | Administrație, Local

După ce a vizitat Artera Roman-Est, despre care a spus că o va reface într-o lună, președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț și-a mai nuanțat declarațiile. Aflat în vizită la Roman joi, 12 martie, Ionel Arsene a mers și pe ocolitoarea Roman-Est, pe care a cerut-o de la Primăria municipiului Roman pentru a o reabilita „într-o lună de zile”.

Am făcut o adresă către Primăria Municipiului Roman să ne pună la dispoziție toate documentele solicitate pentru a putea interveni și imediat ce am toate documentele, în termenul cel mai scurt, Consiliul Județean Neamț va interveni și va reabilita, în regim de urgență, ocolitoarea Roman-Est. Avem bani, suntem pregătiți. În funcție de complexitatea a ceea ce găsim aici, pe teren, vom interveni pentru reabilitarea centurii. Imediat ce vom avea documentația de la Primăria Roman, eu zic că într-o lună ar trebui să fie finalizat aici. Sigur, doar dacă nu trebuie schimbată toată fundația; dar vom face tot ce este omenește posibil. 

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț

Joi, 12 martie, de pe ocolitoarea Roman-Est se luau probe de asfalt, în condițiile în care pe rolul instanței este un proces civil ce vizează calitatea lucrărilor de pe tronsonul cuprins între Cersanit și intersecția cu DJ 207A.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.