Coronavirus: Un nou caz în Neamț

de | 14/03/2020 | Actualitate, Județean

Al doilea caz de coronavirus din județul Neamț a fost confirmat în noaptea de vineri spre sâmbătă. De această dată este vorba despre o femeie de 64 de ani din Bicaz. Pacienta a fost transferată cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Conform informațiilor obținute până la această oră, pacienta a venit din Italia pe 9 martie, s-a aflat în autoizolare și a prezentat primele simptome joi, 12 martie. Tot atunci a fost internată la Spitalul Județean Neamț, iar testul efectuat a confirmat prezența COVID-19.

Primul pacient cu coronavirus din județul Neamț este o femeie de 54 de ani din Sagna, care a revenit în țară pe data de 1 martie.

La nivel național, la această dată sunt 95 de persoane infectate cu coronavirus. Vineri, 13 martie, premierul Ludovic Orban, miniștrii și mai mulți parlamentari PNL s-au autoizolat după ce un senator liberal a aflat că are coronavirus. Parlamentarul a participat, în urmă cu câteva zile, la o întâlnire la Bruxelles.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.