După 30 de luni de birocrație și numeroase articole de presă, ambulanța TIM revine la Roman

108

Epopeea ambulanței TIM – care a fost operațională pe zona Romanului între iulie 2015 și martie 2016 – a început după ce la centru au fost reprezentanți ai Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) care au spus că autospeciala funcționează nelegal, deși un astfel de autovehicul nu poate fi pus în funcțiune fără parcurgerea unor etape obligatorii de avizare.

De atunci, din martie 2016, reprezentanții Spitalului Roman au făcut nenumărate demersuri pentru a primi din nou această ambulanță atât de necesară, datorită dotării, în caz de urgențe cum ar fi accidentele rutiere. Unele demersuri au avut succes, dovadă fiind faptul că de miercuri, 10 octombrie, ambulanța TIM va redeveni operațională în zona Romanului, așa după cum a anunțat primarul Lucian Micu.

În paralel, înRoman.ro a realizat o campanie de presă pentru ca acest spital mobil să poată fi folsit din nou în zona noastră. Campania de presă a însemnat zeci de ore de documentare și s-a concretizat în numeroase articole, dar și discuții off the record. Cele mai relevante articole din cadrul campaniei noastre:

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult